Opvang

 

BSO, TSO, Peutergroep en Vakantieopvang         

    

Wasko Kinderopvang - partner van scholen

Wasko en De Viermaster zijn bezig met de vorming van een Integraal Kind Centrum waarbij we een doorgaande pedagogische lijn hanteren. Doordat de opvang binnen het gebouw van De Viermaster plaatsvindt, is er veel contact tussen beide teams. Middels structureel overleg, maar ook door het deelnemen aan elkaars activiteiten worden aanpakken met betrekking tot onder andere welbevinden en sociale veiligheid op elkaar afgestemd. 

 

 

Buitenschoolse opvang (BSO) - Ontspannen na school

 

Kinderen kunnen voor, tussen en na schooltijd terecht bij de buitenschoolse opvang van Wasko. Op onze BSO-locatie de Basisbende werkt Wasko met een uitdagend en afwisselend aanbod vanuit Doen Kids. Een activitheek met activiteiten op het gebied van sport, spel, creatief, techniek, natuur, muziek en koken.

 

 

Tussenschoolse opvang (TSO) | overblijven | Wasko-lunch - Samen eten, samen spelen

 

Tussen de middag kunnen kinderen gebruik maken van de tussenschoolse opvang (overblijven). Kinderen nemen dan zelf een lunch mee en eten samen met pedagogisch medewerkers en vrijwilligers van Wasko Kinderopvang. Overblijven is op de Viermaster mogelijk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag  van 12.00 uur tot 13.30 uur. Op woensdag is er geen TSO.

 

Kinderen die naar de voor- en/of naschoolse opvang van Wasko gaan, kunnen er ook voor kiezen om gebruik te maken van de Wasko lunch: Wasko verzorgt dan de boterhammen, dekt de tafel en de kinderen eten een zelf gesmeerde boterham met elkaar.

 

 

Vakantieopvang, studiedagen en planningsdagen - Relaxen in de vakantie

 

Heeft u behoefte aan extra opvang in de vakantie, op studiedagen of planningsdagen? Wasko biedt vakantieopvang op verschillende locaties in de regio. Met hippe thema’s die centraal staan in vakantieperiodes is er vanuit de activitheek Doen Kids voor ieder wat wils. Deze worden aangevuld met activiteiten die plaatsvinden op ‘unieke locaties’ zoals de Natuur- en Sport-BSO’s.

 

 

Peuterspeelzaal - Spelenderwijs leren

 

Onze school werkt nauw samen met de peuterspeelzalen van Wasko. De peuterspeelzaal is leuk en leerzaam. Vanaf 2 jaar en 3 maanden jaar zijn peuters van harte welkom bij Wasko om te spelen en spelenderwijs te ontwikkelen. Binnen onze school wordt peuterspeelzaal/peuteropvang aangeboden op de peutergroep de Optimist.

 

 

Dagopvang - Samen spelen, samen groeien

 

In onze school biedt Wasko ook dagopvang aan. Wasko zorgt ervoor dat alle kinderen bij In kannen en kruiken liefdevol verzorgd worden. Met een leuk activiteitenaanbod voor kinderen van 0 tot 4 jaar krijgen kinderen ruimte om te groeien, ieder op hun eigen wijze.

 

Aanmelden

 

Meer informatie over de opvangmogelijkheden bij Wasko? Surf naar www.wasko.nl voor voorwaarden. Aanmelden kan ook via de site. Ook zit de klantenservice van Wasko klaar om te helpen bij het maken van bijvoorbeeld een proefberekening kinderopvangtoeslag. Via de ouder login op www.wasko.nl kunnen kinderen online aangemeld worden en kunnen wijzigingen worden doorgeven voor de TSO. De klantenservice is bereikbaar via klantenservice@wasko.nl of 078 - 615 71 65.

 

 

Over Wasko

 

Of je nu kiest voor dagopvang, peuterspeelzaal, peuteropvang, buitenschoolse, tussenschoolse of vakantieopvang; bij Wasko Kinderopvang staat kwaliteit centraal. Bij Wasko is kinderopvang méér dan kinderen opvangen. Wasko voegt hier graag ‘iets’ aan toe. Dat ‘iets’ is de pedagogische kwaliteit. Wasko biedt kinderen de ruimte te ontspannen en zich te ontwikkelen. Maar veel meer nog: zij geeft kinderen een tweede ‘thuis’ gevoel. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen, ravotten, sporten, knutselen en vriendschappen aangaan, rekening houdend met wensen, interesses, geloof, gevoelens en behoeften, in een veilige omgeving. Wasko kent naast reguliere BSO ook de Sport-, Natuur- en ‘Zwem-BSO’.