De laatste dagen van een bijzonder schooljaar

16-07-2020

Na weken van digitaal thuisonderwijs mochten de kinderen op 8 juni eindelijk weer allemaal tegelijk naar school.

Ondanks alle beperkende maatregelen hebben de groepen 8 heel hard voor de musical geoefend en konden zij op woensdag 8 juli in De Willem het decor gaan opbouwen en checken of het licht en geluid goed was. Donderdag was het dan echt zover. Door Corona was het helaas niet mogelijk dat ouders konden komen kijken, dus werd de musical “Jungle Beat” gefilmd. Afgelopen maandag en dinsdag zijn de schoolverlaters allemaal individueel, in het bijzijn van hun ouders in de schijnwerpers gezet. Ze ontvingen een getuigschrift en een mok. De film volgt later.

Gisteren werden alle juffen en meesters vanwege de inzet van het afgelopen schooljaar door onze attente Ouderraad in het zonnetje gezet. Iedereen heeft een leuke bos bloemen ontvangen en voor alle leerlingen en juffen en meesters was er een heerlijk ijsje van Arthur Tuytel geregeld. Heel hartelijk dank Ouderraad!!

Om 12.00 zijn onze schoolverlaters nog 1 keer toegezongen, waarna ze definitief De Viermaster hebben verlaten. Wij wensen hen een mooie toekomst op het Voortgezet Onderwijs.  

Naar nieuws overzicht